Διεύθυνση: 

Αγίας Μαρίνας 25, ΤΚ. 45221, Ιωάννινα

Ώρες γραφείου:

9:00πμ. – 9:00μμ. (Δευ-Παρ) 

Τηλ. Επικοινωνίας:

(0030) 26510 77587

Tax headquarters and development of companies that want to invest in Greece

High added value for your business

Establishment of the Company

We carry out all the necessary procedures for the establishment of the company in the Greek tax authorities and its physical presence.

Tax Support

We handle all the tax and accounting procedures of the company that are necessary for its operation in Greece

Business Development

We manage the correspondence and the existence of a physical address of the company in Greece and provide legal cover for its operation.

Ίδρυση εταιρίας

Νέα εταιρία

Παρέχουμε φυσικό χώρο σε υπό ίδρυση επιχειρήσεις, εταιρίες ή ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν φορολογική έδρα στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Μεταφορά έδρας

Μεταφορά εταιρίας

Απευθυνόμαστε σε εταιρίες και επιχειρήσεις με δραστηριότητα όπου δεν απαιτείται η φυσική παρουσία στο χώρο της έδρας αλλά επιθυμούν να διατηρήσουν τη φορολογική τους έδρα χωρίς να επιβαρύνονται με τα έξοδα του φυσικού χώρου.

Τραπεζικόςλογαριασμός

Άνοιγμα λογαριασμού

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το άνοιγμα του τραπεζικού σας λογαριασμού (σε τράπεζα της επιλογής σας) προσκομίζονται και κατατίθενται από το γραφείο μας.

Εργασιακός χώρος

Εύρεση χώρου

H εύρεση επαγγελματικής στέγης γίνεται πιο εύκολη από ποτέ καθώς μπορούμε να σας προτείνουμε επαγγελματικούς χώρους στα Ιωάννινα και στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Εύρεση προσωπικού

Προσωπικό

Η αναζήτηση προσωπικού και εξειδικευμένων συνεργατών αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της σύγχρονης επιχείρησης. Μπορούμε να σας προτείνουμε καταρτισμένα άτομα κατάλληλα για τη θέση που θέλετε να καλύψετε.

Επαγγελματική διεύθυνση

Παροχή διεύθυνσης

Για τα εταιρικά σας έγγραφα, τις επαγγελματικές σας κάρτες, καταχωρήσεις στο διαδίκτυο, ιστοσελίδες seo κλπ.

Αλληλογραφία

Διαχείριση

Παραλαμβάνουμε και αποστέλλουμε επιστολές σε φυσική αλλά και ηλεκτρονική μορφή (διαχείριση email).

Λογιστικά βιβλία

Τήρηση βιβλίων

Αναλαμβάνουμε την τήρηση των λογιστικών σας βιβλίων όλων των κατηγοριών καθώς και την διαφύλαξή τους για χρονικό διάστημα πέντε ετών από τη λήξη της περιόδου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Λογιστική παρακολούθηση

Έσοδα Έξοδα

Η λογιστική παρακολούθηση αποτελεί κύριο μέλημα κάθε επιχείρησης για αυτό και παρέχουμε τις σωστές λύσεις σε κάθε φορολογικό ή φοροτεχνικό σας πρόβλημα.

Μηχανογράφηση

Εταιρίες Επιχειρήσεις

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης για όλα τα μεγέθη και τους κλάδους εταιριών με σύγχρονα μηχανήματα και λογισμικά (ERP, τιμολογήσεις, ασύρματες παραγγελιοληψίες) και το εξειδικευμένο προσωπικό μας παραμετροποιεί την οποιαδήποτε εφαρμογή ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Αναπτυξιακά έργα

Διαχείριση προγραμμάτων

Σύνταξη φακέλων υποψηφιότητας για αναπτυξιακούς νόμους και περιφερειακά προγράμματα ΕΣΠΑ και οποιαδήποτε Χρηματοδότηση που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο ή/και από εθνικούς πόρους.